Postat av Becka Postat i Trädgård

Hej världen!

 • visningar161
 • 3kommentarer

Välkommen till min blogg på LoveLaholm!

Här kommer jag dela med mig om olika tankar, utmaningar och förhoppningsvis mycket glädje i mitt arbete med min trädgård.

För drygt två år sedan flyttade jag och min familj till vårt hus i Ränneslöv. De vi köpte huset av har arbetat fram världens härligaste trädgård som blommar från tidig vår till sen höst. Det finns blommor av alla de slag, vinbärs- och krusbärsbuskar, rabarber och äppelträd. Men jag känner att det saknas något. Grönsaker!

Jag har tidigare år enbart odlat några enstaka tomatplantor, med blandat resultat, så jag ser mig absolut som en nybörjare på odling. Jag är inte speciellt kunnig på blommor heller för den delen.
Men detta året har jag tänkt att bli lite mer seriös i mitt odlande och försöka få fram lite olika sorters grönsaker som jag och familjen gillar. För vem uppskattar inte att kunna gräva upp sin egen potatis, kunna använda sig av färska örter i matlagningen eller gå en runda i trädgården och äta nyplockade sockerärtor?!

Men vem vet, det kanske går åt skogen…

Det är detta jag har tänkt skriva och lägga ut bilder om här på bloggen och i bästa fall få någon annan att vilja prova på odling.

 

Jag kommer uppdatera bloggen i det närmaste med bland annat lite mer information om mig och en profilbild.

Hälsningar Rebecka

En liten del av trädgården från i somras

Relaterade inlägg

Posta kommentar

Kommentarer3

 • Hej, Det här är en kommentar.
  För att komma igång med moderering, redigering och radering av kommentarer, besök sidan för kommentarer i adminpanelen.
  Kommentarsförfattares visningsbilder kommer från Gravatar.

 • Grattis till ditt första blogginlägg, Rebecka! 🙂
  Himla roligt att du vill medverka här på LL och skriva om er trädgård och odling. Vi, jag och min, Anna, har också lite odling hemma för husbehov. Det är en kul hobby, lite jobbigt ibland men väldigt roligt att skörda det man själv odlat..

  Lycka till med trädgården och bloggandet!

  //Carl

 • Hej Rebecka!
  Så kul att du också ska vara med och blogga! Ser fram emot att läsa dina inlägg.
  Stort lycka till!
  Anneli

 • Kommentera
Hoppa till verktygsfältet